Γεια σας είμαστε οι Φωτεινή και Γιάννης, είμαστε παντρεμένοι και έχουμε αποκτήσει 2 κόρες! 

 

Η ενασχόλησή μας στο χώρο της φωτογραφίας ξεκινά πολύ νωρίς, η αγάπη και η εργασιακή εμπειρία μας ωθούν στο επόμενο βήμα. Πριν λίγα χρόνια δημιουργούμε την Irosimage και σύντομα υιοθετούμε το δικό μας στυλ. 

 

Έχοντας επιρροές από μόδα και κινηματογράφο φωτογραφίζουμε με κριτήριο την αισθητική και τη διαχρονικότητα βιώνοντας κάθε γάμο σαν μια ξεχωριστή και καλαίσθητη ιστορία.  

 

Αν προσδιορίζαμε το στυλ μας θα λέγαμε ότι είναι φυσικό, ρομαντικό και γήινο, αγαπάμε το φυσικό φως και την απλότητα κάθε όμορφης στιγμής. Η φωτογραφία για μας είναι χαρά, είναι μεράκι, είναι έμπνευση, είναι η θετική ανταπόκριση που παίρνουμε από τα ζευγάρια και τους συγγενείς τους! 

 

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό για εσάς, να αποτυπώσουμε αυθεντικές εικόνες με συναισθήματα χαράς και συγκίνησης από την αρχή έως το τέλος της πιο όμορφης μέρας της ζωή σας! 

 

Εδρεύουμε στην Καλαμάτα και δραστηριοποιούμαστε  αποκλειστικά με τη φωτογράφηση & βιντεοσκόπηση γάμου & βάπτισης στην Μεσσηνία και στις γειτονικές περιοχές Μάνη Ναύπλιο Κυπαρισσία Σπάρτη Πύλο Τρίπολη Μονεμβασιά. 

 

Με εκτίμηση, 

Φωτεινή Κωνσταντοπούλου 

Γιάννης Ρουμπαλάς 

Ρωτήστε μας στο messenger