Όμορφη φωτογράφηση στη Μεσσηνία με έντονα χρώματα και φόντο τη θάλασσα

 

 

Με φόντο το μικρό λιμανάκι στις Κιτριές της Μεσσηνίας, δίπλα από την όμορφη ψαροταβέρνα “Ο Μίμης” μια ομάδα επαγγελματιών επέλεξαν να γίνει μια όμορφη φωτογράφιση που ταίριαζε απόλυτα με τους χρωματικούς τόνους της περιοχής και των υπόλοιπων διακοσμητικών στοιχείων, δημιουργήθηκε ένα δυνατό το αποτέλεσμα για μια wedding φωτογράφιση με πολλά χρώματα και αρώματα! Μέσα από αυτή την φωτογράφηση καταφέραμε να δώσουμε όλοι μας το καλύτερο για να βγει αυτό το όμορφο και μοναδικό αποτέλεσμα!

Η photographer Φωτεινή Κωνσταντοπούλου δημιούργησε ξεχωριστές εικόνες με μοναδικό τρόπο έτσι ώστε να ξεχωρίζει κάθε όμορφη λεπτομέρεια! Οι τόνοι που επιλέξαμε να διακοσμήσουν την σημερινή σκηνική παρουσία σε λουλούδια είναι το ροζ green ανθούρια οι ζωηρές ζέρμπερες οι βασιλικές παιώνιες και τα spray roses, όλα τα άνθη και οι πρασινάδες επιλέχτηκαν προσεκτικά για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό ρομαντικό σκηνικό.

Όλες οι κεντρικές ζωηρές δημιουργίες της wedding planner Μαρίας Αντωνοπούλου οι πλούσιες κεντρικές συνθέσεις, τα 3 μοναδικά νυφικά μπουκέτα και όλες οι ανθοσυνθέσεις κάθε μία προσεκτικά είναι σχεδιασμένη ώστε να έχει τη μεγαλύτερη επίδραση στο κοινό μας! Η φωτογράφιση τελειοποιήθηκε με 3 εντυπωσιακές νύφες, ντυμένες με ονειρικά νυφικά φόρεμα που αναδεικνύουν την κομψότητα την λιτότητα και την θηλυκότητα της νύφης, σχεδιασμένα με την πολυετή εμπειρία της Λίτσας Πλαγιανού με “ιδιαίτερες δαντέλες” και λεπτομέρειες και πολλή αγάπη για τη δουλειά της, κάνει πραγματικότητα το όνειρο κάθε νύφης που την εμπιστεύεται!

Καθώς βράδιαζε και ο ήλιος έδυε, μπορέσαμε να κοιτάξουμε πίσω και να σκεφτούμε κάθε όμορφη στιγμή αυτής της φανταστικής μέρας. Οι εκπληκτικές φωτογραφίες της Φωτεινής Κωνσταντοπούλου αιχμαλώτισαν την διαχρονική κομψότητα και απεικόνισαν συναισθήματα που θέλαμε να σας μεταδώσουμε. Στις παραπάνω υπέροχες εικόνες εμπνευστείτε για τη δική σας μέρα!

credits:

Φωτογράφος Irosimage Photography

Wedding Planner ΝΕΟ Διακοσμο

Νυφικό Fantazy Stores by Λίτσα Πλαγιανού

Τούρτα Cioccolatto Pastry

Νυφικό Χτένισμα A & N Coiffure

Νυφικό Μακιγιάζ Beauty Hall